beats by dre cheap

MERCATOR TOUR - USPJEŠNO REALIZOVAN

[IMG]http://img29.picoodle.com/img/img29/4/7/15/t_logogds2m_0e2729d.jpg[/IMG]

Danas smo uspješno realizirali, uz pomoć policije i ljudi iz Mercatora, utrku Mercator Tour. Ruta je bila dužine 6,5 km, i odvežena je za nekih 40-tak minuta, sa prosječnom brzinom skupine od otprilike 11 km/h. Bilo je prisutno 100-njak biciklista svih uzrasta, road i mountain bajkera. OStim u sastavu Bavka, Sejo, Moke, Junior i Fisco su bili operativci na ruti i posao je odrađen bez ijednog incidenta, sa jednim isključenjem sa rute zbog nediscipline. Prije početka trke, Mercator je svim učesnicima podijelio kape i vezice, a na cilju je bilo organizovano okrijepljenje u vidu raznih napitaka, a sa malim zakašnjenjem održan je i koncert.

[img]http://img26.picoodle.com/img/img26/3/9/28/f_merkator097m_fce6fee.jpg[/img]

Giro di Sarajevo ovim putem izražava zadovoljstvo saradnjom sa kompanijom Mercator BH, i objavljuje nastavak saradnje u narednom periodu. Mercator BH je prepoznao značaj pokreta Giro di Sarajeva i naše ciljeve je ocijenio kao pozitivne, što je rezultiralo uspješnim dogovorima na dugoročnom planu.

Ostanite sa nama, u narednom periodu slijedi registracija Udruženja i ovdje ćete biti u mogućnosti naći sve informacije za naše dalje aktivnosti, dok ne pokrenemo zvaničnu web prezentaciju.

Do slijedećeg pedalanja, srdačan pozdrav!

Giro di Sarajevo
http://girodisarajevo.blogger.ba
29/09/2008 01:07